Vallilan Hammaslääkärikeskus

Palvelua perinteellä ja asiantuntemuksella.

Samasta ovesta jo vuodesta 1939

Ihmisläheistä hammashoitoa

Mäkelänkadun ja Sturenkadun kulmaan Vallillaan valmistui vuonna 1939 asuintalo, jonka toisen kerroksen huoneistoon avattiin hammaslääkärin vastaanotto.

Nyt jo kolmas hammaslääkärisukupolvi vastaanottaa täällä potilaita. Toimintaamme ohjaa ihmisläheisyys, potilaiden arvostaminen, ystävällisyys ja ammattitaito.

Suun ja hampaiden hyvinvointi on elämänlaatua

Hammashoito on koko elämän kestävä prosessi ja tärkeä osa ihmisen terveydenhoitoa.

Tarkistamme suun ja hampaiston kunnon, arvioimme hoidon tarpeen ja teemme hoitosuunnitelman

Tutkimus on tärkeää

Hampaiden kunnon säännölliset tarkastukset ovat tärkeitä kaikille ihmisille. Tarkastukset ovat tärkeitä etenkin silloin, jos yleisterveydentilassa on jotain huomioitavaa. Muistutamme asiakkaitamme seuraavasta tarkastuksesta kortilla niin haluttaessa.

Yhteyttä kannatta ottaa heti, kun hampaissa ilmenee jotain tavallisuudesta poikkeavaa, kuten hammassärkyä, turvotusta, purenta-arkuutta tai lohkeamista. Usein odottaminen pahentaa oireita ja hankaloittaa korjaamista.

Joustavaa ja inhimillistä palvelua

Huomioimme jokaisen asiakkaamme yksilöllisesti, koska potilaiden tarpeet esimerkiksi kivunlievityksessä ovat hyvin erilaiset. Hoitotuoli säädetään niin, että siinä on mahdollisimman hyvä olla. Kannustamme potilasta kertomaan, jos jokin tuntuu hankalalta tai epämukavalta. Meille on tärkeää, että potilas on tyytyväinen saamaansa hoitoon ja kohteluun.

Hyvien yhteyksien varrella

Vallilan Hammaslääkärikeskukseen, Mäkelänkadun ja Sturenkadun kulmaan on helppo löytää. Julkiset liikennevälineet pysähtyvät aivan vieressä ja autolle löytyy parkkitilaa lähikaduilta sekä Q-parkin parkkialueelta.